Pagina's

Ter Leede-doelman Van den Ban baalt van fout

Ter Leede kwam afgelopen zaterdag vroeg op voorsprong tegen Noordwijk, maar ging uiteindelijk toch met nul punten naar huis. Serge van den Ban baalde na afloop van der verloren wedstrijd.

"Het tweede doelpunt was mijn fout," aldus Van den Ban op Omroep West. "Het was een slechte uittrap, door het midden heen. Mertens van Noordwijk schiet hem daarna fantastisch binnen, waardoor ik hem niet meer kon houden." Na dit doelpunt kwam Ter Leede de klap niet meer te boven, waardoor het gat met de nummer vijftien al vijf punten is.

"We begonnen goed aan de wedstrijd, scoren snel en controleren de wedstrijd. Via een klutsgoal komt Noordwijk toch op gelijke hoogte. We blijven daarna goed voetballen, en krijgen de tweede helft ook nog kansen. Die moeten erin, en dan komt die fout van mij vlak voor tijd, waardoor we de wedstrijd verliezen."

Volgens Van der Ban is het voor Ter Leede nog wennen aan de Topklasse, maar zullen ze de komende tijd toch echt punten moeten gaan pakken. "Verder duurt het natuurlijk al veel te lang voor we een nieuwe hoofdtrainer hebben. Ik denk dat Henk Wisman een goede optie zou zijn."