Pagina's

Blessurelijst bij Capelle blijft groeien

Capelle-trainer Theo de Boon krijgt door blessures steeds minder spelers tot zijn beschikking. Na onder andere Kay Blokland, Jerry Tieleman en Jos van Nieuwstadt kan hij aanstaande zaterdag ook geen beroep doen op Marvin Strik en Jami Jaliens.

Marvin Strik brak op de maandagtraining een middenvoetsbeentje in zijn rechtervoet. De aanvaller kan door de kwetsuur aan zijn voet, die inmiddels in het gips is gezet, zes tot acht weken niet ingezet worden door De Boon.

Jami Jaliens heeft last van een dikke knie, die hij overhield aan het duel met IJsselmeervogels. Binnenkort zal een scan moeten uitwijzen hoe lang de verdediger niet kan spelen. Het duel van zaterdag tegen Rijnsburgse Boys zal hij in ieder geval aan zich voorbij moeten laten gaan.

"Zoveel pech in één jaar is al bijna uniek," aldus Theo de Boon in het AD. "Wij hebben het echter in een half seizoen al gehad." Voor de trainer wordt het daarom net als in de afgelopen wedstrijden puzzelen om tot een representatieve opstelling te komen tegen Rijnsburgse Boys.