Pagina's

HHC Hardenberg wint eindelijk weer een wedstrijd

HHC Hardenberg heeft na een serie van vier nederlagen op rij weer een wedstrijd gewonnen. Uit bij Scheveningen gingen de Hardenbergers met een 0-2 overwinning van het veld af.

In de eerste helft werd er door beide ploegen niet gescoord, maar waren de betere kansen voor Scheveningen. In de tweede helft kwam HHC Hardenberg al snel op een voorsprong via een doelpunt van Lars Offringa, die eerder dit seizoen een zijspoor leek zijn te beland, maar nu weer een basisplaats heeft veroverd. Met de 0-2 van Gersom Klok, diep in blessuretijd, was de wedstrijd volledig gespeeld.

Scheveningen speelt volgende week een uitwedstrijd bij hekkensluiter Ter Leede, terwijl HHC Hardenberg thuis Spakenburg op bezoek krijgt.