Pagina's

Rijnsburgse Boys en Katwijk in kraker naar een gelijkspel

Rijnsburgse Boys en Katwijk speelden zaterdagmiddag een derby tegen elkaar. Beide ploegen presteren dit seizoen onder de maat en snakken naar een overwinning. Katwijk leek hier lang aanspraak op te maken, maar zag in blessuretijd Rijnsburgse Boys weer langszij komen.

Rijnsburgse Boys was in de eerste helft op een 2-0 voorsprong gekomen dankzij doelpunten van Sardar en Wijk. Romano de Jonge en Joost Leonard deden echter voor rust alweer wat terug voor de Katwijkers. Toen Leonard in de 65e minuut de 2-3 maakte leek de overwinning binnen voor Katwijk. Maar in blessuretijd was het Raily Ignacio die beide ploegen weer op gelijke hoogte bracht.

Rijnsburgse Boys speelt volgende week een uitwedstrijd bij Capelle, terwijl Katwijk thuis bezoek krijgt van Barendrecht.