Pagina's

Excelsior Maassluis doet goede zaken tegen Ter Leede

In Maassluis troffen gisteren twee debutanten elkaar. Het niveauverschil tussen Excelsior Maassluis en Ter Leede was echter veel te groot in het voordeel van de thuisploeg.

In de eerste helft was Excelsior Maassluis heer en meester, waardoor er kon worden uitgelopen naar een 3-0 voorsprong. Ter Leede wist zelf tot geen kans te komen tot aan de rust. Na de 4-0 van Kevin Vink, vlak na rust, werd Ter Leede wat beter, maar verder dan de 4-1 van Teijsse kwamen de bezoekers niet.

Excelsior Maassluis kan door deze overwinning weer een stuk verder omhoog kijken, terwijl Ter Leede troosteloos onderaan blijft staan. Volgende week treft Excelsior Maassluis thuis ONS BOSO Sneek, terwijl Ter Leede bezoek krijgt van Scheveningen.