Pagina's

Excelsior'31 doet zichzelf te kort tegen ONS BOSO Sneek

Excelsior'31 heeft tegen ONS BOSO Sneek dure punten verspeeld. Na een 2-0 ruststand kwamen de bezoekers in de tweede helft nog terug tot een 2-2 gelijkspel, wat aangezien de vele kansen voor de rust onnodig was voor de Rijssenaren.

De thuisploeg begon erg sterk aan de wedstrijd, en stond na een half uur via doelpunten van Ezafzafi en Mahmudov al op een 2-0 voorsprong. Dat deze voorsprong niet groter was, door de vele gemiste kansen, mochten de Rijssenaren zichzelf aanrekenen. Na rust was het gevolg hiervan duidelijk zichtbaar. Martijn Roosenburg zette de bezoekers al snel op 2-1, waarna hij vlak voor tijd ook nog de gelijkmaker kon scoren.

Excelsior'31 gaat volgende week op bezoek bij Kozakken Boys, terwijl ONS BOSO Sneek thuis tegen Ter Leede speelt.