Pagina's

Scheveningen wint van Barendrecht

Scheveningen heeft de thuiswedstrijd tegen Barendrecht winnend afgesloten. Op de Houtrust werden de Barendrechters, na een 2-2 ruststand, met 3-2 verslagen. Wesley Goeman was voor de thuisploeg de matchwinner.

Al vanaf de eerste minuut was het een wedstrijd vol spektakel, waarin Scheveningen na drie minuten op voorsprong kwam via Samir El Moussaoui. Na een kwartier deed Marwin Richard wat terug voor de bezoekers, waarna Ferry de Jong voor Scheveningen en Mitchel van Gastel voor Barendrecht de ruststand op 2-2 brachten.

In de tweede helft was Scheveningen wat beter, wat werd beloond met de 3-2 van Wesley Goeman. Toch vergat de thuisploeg de wedstrijd in het slot te gooien, waardoor doelman Boks in de laatste minuut nog handelend op moest treden om een puntendeling te voorkomen.

Scheveningen gaat volgende week op bezoek bij Noordwijk, terwijl Barendrecht thuis Spakenburg op bezoek krijgt.