Pagina's

Scheveningen wint opnieuw van VVSB

Scheveningen heeft zich dit seizoen voor de tweede keer ontdaan van VVSB in een bekerwedstrijd. Nadat de Zondagtopklasser uit Noordwijkerhout eerder in de KNVB Beker het onderspit moest delven, was dit ook dinsdagavond het geval in de districtsbeker.

Scheveningen kwam in de eerste helft via Achterberg op voorsprong en zag deze een kwartier na rust verdubbeld worden door Nieuwlaat. Een minuut later kwam VVSB via Schouten echter weer wat dichter bij. Na de 3-1 van Peters vergat Scheveningen het gat groter te maken, waardoor het zich met de weggegeven 3-2 nog knap moeilijk maakte. Tot doelpunten kwamen de bezoekers echter niet meer, waardoor Scheveningen een ronde verder is in de districtsbeker.

Aanstaande zaterdag staat voor Scheveningen het uitduel bij Ter Leede op het programma.