Pagina's

Excelsior'31 verslaat koploper Kozakken Boys

Kozakken Boys speelde vandaag een thuiswedstrijd tegen Excelsior'31. In een heuse mistwedstrijd gingen de punten naar de bezoekers.

Al na zeven minuten kwamen de bezoekers op voorsprong. Uit een gegeven strafschop maakte Andreas David de 0-1. Nog geen tien minuten later trok Gwaeron Stout de stand weer gelijk, waarna er tot rust weinig meer gebeurde.

In de tweede helft waren het de Boys die weer op voorsprong kwamen. Na een goede actie van Basoski was het Buijs die de 2-1 binnenschoot. Lang konden de Werkendammers genieten van de voorsprong. Binnen een aantal minuten kopte Niek Davina de 2-2 binnen.

Kozakken Boys kwam daarna toch weer op voorsprong dankzij Yildirim, maar dankzij twee doelpunten van Ezafzafi gingen de bezoekers er met de drie punten vandoor.

Volgende week speelt Kozakken Boys een thuiswedstrijd tegen ONS BOSO Sneek, terwijl Excelsior'31 thuis aantreed tegen FC Lisse.