Pagina's

Ignacio blij met eerste thuisoverwinning Rijnsburgse Boys

Rijnsburgse Boys pakte tegen Scheveningen de eerste thuisoverwinning van het huidige seizoen in de Topklasse Zaterdag. Dankzij doelpunten van Marvin Wijks en Raily Ignacio kwam de 2-0 overwinning tot stand. Laatstgenoemde was blij met de overwinning.

"Dit is heerlijk," aldus Ignacio voor de camera's van Omroep West. "We hadden deze overwinning hard nodig. We begonnen de eerste helft voorzichtig, terwijl we na de overwinning van vorige week eigenlijk vol vertrouwen aan de start moesten komen. Op een gegeven moment kwamen we meer in de wedstrijd, waarna Marvin Wijks uiteindelijk de 1-0 scoort."

Het tweede doelpunt kwam vanaf het achterhoofd van Ignacio zelf, en was nogal vreemd te noemen. "Ik wou hem over Beeldsnijder heen koppen. Maar ik kopte hem eigenlijk niet goed genoeg, waardoor hij hoogte miste. Omdat de doelman uitgleed ging de bal er toch in."

Volgende week neemt Rijnsburgse Boys het op tegen Spakenburg. Een wedstrijd waar Ignacio naar uitkijkt. "Er staat nog een sportieve rekening open."