Pagina's

Damien Muller geniet bij Capelle

Voor Damien Muller is zijn eerste seizoen bij Capelle ook meteen zijn eerste seizoen in de Topklasse Zaterdag. De 21-jarige speler maakte vijf jaar geleden zijn debuut bij Nieuw-Lekkerland onder trainer Theo de Boon. Dezelfde De Boon haalde hem deze zomer naar Capelle, waar hij dankzij een blessure pas in oktober speelklaar was.

Afgelopen week stond Muller in de wedstrijden tegen Excelsior'31, FC Groningen en Kozakken Boys driemaal in de basis. Vooral de wedstrijd tegen FC Groningen maakte indruk op Muller. "Het was geweldig om mee te maken," aldus Muller in AD Rivierenland. "Ik was heel blij met die basisplaats. Omkleden in een bizar grote kleedkamer en dan voor het eerst van mijn leven een groot stadion in. Ik was diep onder de indruk."

Een paar dagen later volgde de uitwedstrijd bij Kozakken Boys, waarin Muller weer in de basis stond en zijn eerste Topklasse-doelpunt scoorde. "Ik kreeg de bal van Paul de Lange, ging iets naar links en schoot de bal in de verre hoek binnen." Met zijn vijf bekerdoelpunten tegen DONK en Valken'68 staat de teller bij Muller op dit moment op zes doelpunten. Als de ontwikkeling van Muller zo doorgaat, kunnen er dat dit seizoen nog wel eens meer gaan worden.