Pagina's

Marc Langeveld ontmoet met IJsselmeervogels oude club Katwijk

Voor Marc Langeveld staat er zaterdag een bijzondere wedstrijd op het programma. De speler van IJsselmeervogels gaat die dag op bezoek bij zijn oude club, Katwijk, waar Langeveld vorig seizoen nog actief was. In mei van dit jaar besloot hij een eenjarig contract te tekenen bij IJsselmeervogels, waar hij tot nu toe in acht Topklasse-duels in actie kwam.

Langeveld maakte in het seizoen 2011/2012 furore als A-junior van Katwijk, waarna hij in de zomer van 2012 een overgang maakte naar FC Twente. Om Langeveld nog te laten rijpen stond een verhuur aan AGOVV Apeldoorn in de planning, maar dankzij een administratieve fout ging dit verhaal niet door. Door de te late aanmelding bij de KNVB was Langeveld niet speelgerechtigd, waarna hij door FC Twente in oktober 2012 weer werd verhuurd aan Katwijk.

Bij Katwijk kwam hij vorig seizoen tot acht wedstrijden in de Topklasse Zaterdag, waarvan tweemaal in de basis. In de wedstrijden om het algeheel amateurkampioenschap tegen Achilles'29 kwam Langeveld niet in actie. Bij IJsselmeervogels heeft Langeveld dit seizoen nog geen vaste basisplaats, maar kwam hij wel al twee keer tot scoren. Eén van die doelpunten was de winnende tegen Barendrecht.