Pagina's

FC Lisse verliest oefenduel met Telstar

FC Lisse speelde dinsdagavond een oefenduel met Telstar, wat uitkomt in de Jupiler League. Het duel werd door FC Lisse met 3-2 verloren. Het duel zou eigenlijk op Sportpark Ter Specke in Lisse worden gespeeld, maar doordat het hoofdveld daar niet bespeelbaar was werd de wedstrijd verplaats naar het Tata Steel-stadion.

De eerste helft was Telstar de betere ploeg, waardoor de thuisploeg uitliep naar een 2-0 voorsprong. Nadat Telstar na rust op 3-0 was gekomen, werd FC Lisse de betere ploeg. Dankzij doelpunten van Hanne Hagary en Thierry Monteny werd de eindstand daardoor 3-2. Hagary miste op de stand van 3-0 nog een strafschop, waardoor FC Lisse naast een gelijkspel greep tegen de Jupiler League-club.

Aanstaande zaterdag speelt FC Lisse een thuisduel in de Topklasse Zaterdag. Tegenstander is de nummer drie van de ranglijst, GVVV.