Pagina's

Michael Lanting: "Spakenburg ademt voetbal"

Michael Lanting verruilde deze zomer Achilles'29 voor Spakenburg, nadat hij eerder voor onder meer Hollandia en AFC speelde. De speler kwam dit seizoen in acht duels in actie, waarvan zeven wedstrijden als basisspeler. Lanting geeft op de clubsite van Spakenburg aan dat de derby tegen IJsselmeervogels één van de redenen was om voor Spakenburg te kiezen.

"Het is een club die voetbal ademt. De geweldige sfeer en de altijd hoge verwachtingen maken het dat voetbal hier leeft. Het is een geweldige uitdaging om bij SV Spakenburg een aantal mooie seizoenen met succes te gaan vullen."

Lanting genoot vorige week van de derby en vond het feest daarna ook fantastisch. Hij is dan ook blij met de steun van de supporters, waarvan de aanmoedigingen stimulerend werken voor het team. Lanting staat dan ook open voor de meningen van anderen. "Ik sta open voor kritiek. Iedereen beleeft het op zijn eigen manier. Ik respecteer dat. Zeker bij een club als Spakenburg."

Het doel voor Lanting is om dit seizoen het kampioenschap te behalen met Spakenburg en de twee derby's tegen IJsselmeervogels winnend af te sluiten "De eerste winst tegen de buren is in ieder geval al binnen. Wie er kampioen gaat worden is heel lastig te zeggen. Iedereen is aan elkaar gewaagd. Capelle zou weleens een goede kans kunnen maken."