Pagina's

Dylan Vosskuhler: "Excelsior'31 gaat voor linkerrijtje"

Dylan Vosskuhler is aan zijn tweede seizoen bezig bij Excelsior'31. De linksbenige verdediger speelde vorig seizoen 23 wedstrijden, waarin hij driemaal tot scoren kwam. Dit seizoen miste Vosskuhler nog maar één wedstrijd voor Excelsior'31 in de Topklasse Zaterdag. Hoe kijkt de linksback aan tegen het huidige seizoen voor Excelsior'31?

"We hebben de laatste weken flink aan de weg getimmerd en uitstekende resultaten neergezet," aldus Vosskuhler tegenover de clubsite van Excelsior'31. "Tegen Willem II en Heracles Almelo hebben we ons visitekaartje afgegeven en veel krediet opgebouwd bij de achterban. Tussendoor hebben we gewonnen van Katwijk. Dat was voor het publiek een schitterende pot, met twee ploegen die de intentie hadden het publiek te vermaken. We hebben geen ploeg die voor de titel meedoet. Ik denk daarom dat wij het prima hebben gedaan wanneer we aan het eind van het seizoen in het linkerrijtje eindigen."

Sinds deze week traint Denis Mahmudov mee bij PEC Zwolle. Vosskuhler gunt Mahmudov een overgang, maar hoopt ook dat Mahmudov bij een mogelijke overgang het seizoen wel afmaakt bij Excelsior'31. "We hebben hem en zijn doelpunten dubbel en dwars nodig. Vind maar eens een vervanger van hetzelfde kaliber, in deze periode van het seizoen. Dat gaat je niet lukken."

Afgelopen zaterdag werd er met grote cijfers verloren van GVVV, die daarmee meteen de eerste periodetitel in de wacht sleepte. "Tegen GVVV werder we volledig overklast en hebben we ons van de slechtste kant laten zien. We hebben daarom tegen ONS BOSO Sneek iets goed te maken. Naar onszelf, de club en de supporters."