Pagina's

Dwight Krolis (Katwijk) blijft hoop houden

Katwijk leed zaterdag alweer zijn achtste nederlaag van het seizoen. Tegen Barendrecht werd er thuis met 0-3 verloren. De regerend landskampioen bij de amateurs blijft daardoor op de vijftiende plaats staan, met slechts twee punten voorsprong op hekkensluiter Ter Leede.

" We speelden niet de sterren van de hemel, maar het spel was verzorgd," aldus Katwijk-verdediger Dwight Krolis tegenover Voetbal In De Bollenstreek. "We gaven weinig weg en creëerden zelf een aantal kansen. Uit het niets viel echter kort voor rust de 0-1 en vlak daarna ook nog de 0-2. Dat was een mentale klap. In de fase waarin wij nu zitten, is het dan moeilijk om terug te vechten.”

Krolis blijft toch, net als de rest van Katwijk, hoop houden op een goed vervolg van het tot nu toe zeer teleurstellende seizoen. Met de wedstrijd tegen Noordwijk, dat ook in zwaar weer verkeerd, op het programma kan de ommeslag voor de oranjehemden misschien zaterdag al aanstaande zijn. "We staan op een rotplek en het zou heel apart zijn om arrogant te denken dat het toch wel goedkomt. Toch geloof ik daar wel in. Wij hebben teveel kwaliteit om op deze plek te blijven staan.”