Pagina's

Excelsior Maassluis zorgt voor nieuwe nederlaag HHC Hardenberg

HHC Hardenberg is opnieuw tegen een nederlaag aangelopen. Thuis waren de bezoekers van Excelsior Maassluis met 1-3 te sterk voor de Hardenbergers.

HHC Hardenberg kwam nog wel op voorsprong via John van Dalen, maar zag deze voorsprong in de eerste helft al teniet gedaan worden dankzij doelpunten van Vincent van den Berg en Kevin Vink. In de tweede helft was het HHC dat op zoek ging naar de gelijkmaker, terwijl Excelsior Maassluis het op de counter gooide. Voor beide ploegen had dit lange tijd geen effect, totdat Kevin Vink vlak voor tijd de wedstrijd voor Excelsior Maassluis in het slot gooide.

HHC Hardenberg speelt volgende week een uitwedstrijd bij Scheveningen, terwijl Excelsior Maassluis bezoek krijgt van Ter Leede.