Pagina's

Spakenburg blijft weer ongeslagen dankzij winst op Barendrecht

Spakenburg is zaterdag voor de negende maal op rij niet verslagen. Uit bij Barendrecht won Spakenburg met 1-4.

De Blauwen kwamen al binnen tien minuten op voorsprong dankzij een doelpunt van Maurice van der Wilt, maar Barendrecht deed via Esajas al snel wat terug. De thuisploeg kreeg daarna kansen op meer, maar verzuimden deze te benutten.

Spakenburg deed dit wel in de tweede helft. Dankzij doelpunten van Kees Tol, Maurice van der Wilt en Nick Tol kwamen de bezoekers op een 1-4 overwinning. De wedstrijd werd tien minuten voor tijd stil gezegd wegens racistische opmerkingen vanuit het publiek. Na een afkoelingsperiode hervatte de vierde official de wedstrijd.

Barendrecht speelt volgende week een uitwedstrijd bij Katwijk, terwijl Spakenburg thuis Noordwijk op bezoek krijgt.