Pagina's

GVVV ziet ook secretaris vertrekken

Maandagavond maakte Henny Verbruggen bekend per direct op te stappen als voorzitter van GVVV. Reden hiervoor was de ontstane onenigheid tussen het algemene bestuur van GVVV en het bestuur van de Vallei en Rijn Businessclub. Ook secretaris Hans van Eijk heeft inmiddels besloten het algemeen bestuur van GVVV te verlaten.

Van Eijk was sinds oktober 2012 actief als secretaris binnen het algemeen bestuur. Na de vele gebeurtenissen op het bestuurlijk vlak binnen GVVV, was voor hem het dieptepunt bereikt door het opstappen van voorzitter Henny Verbruggen. Van Eijk geeft in zijn afscheidsbrief op de site van GVVV aan dat dit voor hem de reden is om ook op te stappen. Verder wenst hij de overige leden van het algemeen bestuur veel succes en wijsheid toe in het overleg met de Vallei en Rijn Businessclub.

Voor interim voorzitter Theo Leushuis is de zoektocht naar een nieuwe voorzitter, nu dus ook aangevuld met de zoektocht naar een nieuwe secretaris. Iets waarin hij steun hoopt te krijgen van de leden van GVVV.