Pagina's

Ter Leede bezorgt HHC Hardenberg vierde verlies op rij

Ter Leede heeft de tweede overwinning in de Topklasse Zaterdag binnen. Op eigen veld werd er met 2-1 gewonnen van HHC Hardenberg, dat daarmee voor de vierde maal op rij verloor.

HHC Hardenberg kwam na een half uur spelen nog wel op voorsprong via Wesley Wakker, maar zag na rust de wedstrijd kantelen. Ter Leede speelde met veel inzet, waarna Frank de Groot na zeventig minuten de gelijkmaker maakte. De winnende werd gescoord door Yordi Teijsse. Bij HHC Hardenberg moest Bjorn Zwikker met tweemaal geel het veld verlaten.

Ter Leede komt door deze overwinning op twee punten van nummer vijftien Katwijk. HHC Hardenberg komt door de nederlaag op slechts één punt van de degradatiezone. Volgende week speelt Ter Leede een uitwedstrijd bij ONS BOSO Sneek, terwijl HHC Hardenberg thuis bezoek krijgt van Excelsior Maassluis.