Pagina's

FC Lisse klopt GVVV met 2-1

FC Lisse heeft zaterdag goede zaken gedaan tegen GVVV. Met de 2-1 overwinning klimmen de Lissenaren naar de derde plaats, terwijl GVVV afzakt naar plek vier.

In de eerste helft profiteerde Koen Fokkema van chaos in de verdediging van GVVV, waardoor hij de 1-0 kon scoren. Direct na rust kon Jongebloet de 2-0 maken voor FC Lisse, ook al was GVVV het totaal niet met de situatie eens. De scheidsrechter gold het doelpunt echter goed. GVVV kreeg nog twee strafschoppen, waarvan Joey Snijders de eerste miste. De tweede ging via Van Meegdenburg wel raak, maar aangezien dit in blessuretijd gebeurde was het voor GVVV te laat om nog een punt uit het duel te slepen.

FC Lisse gaat volgende week op bezoek bij Excelsior'31, terwijl GVVV thuis koploper IJsselmeervogels ontvangt.