Pagina's

Capelle gehavend op bezoek bij Kozakken Boys

Capelle speelt zaterdag de uitwedstrijd bij koploper Kozakken Boys. Na de verre uitwedstrijd bij FC Groningen in de KNVB Beker, opnieuw een belangrijke wedstrijd voor de mannen van trainer Theo de Boon.

De Boon moet wel de nodige spelers missen, geeft hij aan in AD Rivierenland. "Jos van Nieuwstadt raakte geblesseerd aan zijn hamstring in de wedstrijd tegen Almere City FC. Ook Jerry Tieleman viel weg, waardoor mijn centrum van de verdediging niet inzetbaar is."

Juist vanaf dat moment loopt het bij Capelle allemaal wat minder, na zes wedstrijden waarin de ploeg geen tegendoelpunt kreeg, werd er tweemaal verloren en vorige week gelijkgespeeld tegen Excelsior'31. Capelle zakte daardoor weg van de koppositie naar plek vier op de ranglijst.

Tegen de nieuwe koploper mist Capelle ook Philippe den Hartog en Bart van Wieringen, waardoor de selectie wel erg krap wordt. "Onze selectie bestaat uit zestien topklassewaardige spelers en zes jonge talenten. Naar verwachting sluit na de winterstop Werkendammer Niels Vorthoren bij ons aan en dat komt mij erg goed uit. Kozakken Boys is in de breedte verder. Daar is de bank duidelijk sterker dan bij ons."