Pagina's

Hans van Dijkhuizen: "Volle bak gas geven tegen Katwijk"

Excelsior'31 neemt het na de nederlaag tegen Spakenburg op tegen Katwijk, dat vorige week won van GVVV. Trainer Hans van Dijkhuizen blikte bij Excelsior'31 TV vooruit op de wedstrijd van aanstaande zaterdag.

"Katwijk heeft zaterdag een geweldige wedstrijd gespeeld tegen GVVV en komt hier met een goed gevoel naar toe," aldus Van Dijkhuizen tegenover de clubzender. "Aan ons om het ze moeilijk te gaan maken en weer eens punten te gaan pakken tegen Katwijk, want dat is vorig seizoen niet gelukt."

Excelsior'31 verloor met 4-2 van Spakenburg, nadat er vorig jaar in blessuretijd nog een overwinning werd behaald op de blauwe Westmaat. Mede door die overwinning waren de verwachtingen voor afgelopen zaterdag hoog en was de nederlaag misschien wel een tegenvaller. "Uit bij Spakenburg kun je verliezen. De manier waarop geeft een zuur gevoel, maar goed we moeten ook niet verwachten dat we met twee vingers in de neus van Spakenburg winnen. Zo goed zijn we ook niet."

Van Dijkhuizen verwacht dat zijn team wel een kans maakt tegen Katwijk, maar dan zal er wel volle bak gas gegeven moeten worden. Anders kan het tegen een ploeg als Katwijk wel een moeilijk karwei gaan worden.