Pagina's

Draganovic steunt Excelsior'31-doelman Arjan Kok

Excelsior'31 speelt zaterdag tegen Katwijk, de club die net als Excelsior'31 op tien punten staat. Afgelopen weekend verloor Excelsior'31 nog bij Spakenburg. De tegendoelpunten vielen onder meer door een aantal fouten van doelman Arjan Kok, die na de wedstrijd hevige kritiek kreeg over zijn spel.

Ploeggenoot Adi Draganovic neemt het op de site van Excelsior'31 op voor zijn doelman: "Ik heb me daar groen en geel aan geërgerd. Kijk, je hoeft Arjan Kok niet te vertellen wat hij zaterdag verkeerd deed. De trainer niet, een medespeler al evenmin. En een supporter al helemaal niet. Dat weet hij zélf als geen ander. Wat mensen vergeten is dat Arjan zo ongeveer wekelijks punten pakt voor ons."

Draganovic is vol lof over zijn doelman. "Laten we bij Excelsior'31 blij zijn met een keeper als Arjan Kok. Volgens mij één van de beste keepers in de Topklasse. Sowieso één van de beste waar ik ooit mee samen heb gespeeld," aldus de van origine Bosniër.

De verdediger kijkt uit naar de KNVB-Beker wedstrijd tegen Heracles Almelo, en is daarnaast trots op de wedstrijd tegen Willem II. "Wanneer iedereen zijn stinkende best doet en zijn hoogste niveau haalt, kunnen we iedereen verslaan, In de Topklasse en ook in de KNVB beker. Is dat niét het geval, dan hebben we een serieus probleem. En kunnen we zomaar van Bal-op-het-dak 3 verliezen."

Aanstaande zaterdag dus niet tegen Bal-op-het-dak 3, maar tegen VV Katwijk, een tegenstander van hoog niveau. Zaak voor de Rijssenaren om het hoogste niveau te halen en de gunstige klassering op de ranglijst daarmee vast te houden.