Pagina's

Kozakken Boys-trainer Corneille wil het nog niet over titel hebben

Kozakken Boys won zaterdag overtuigend met 1-3 van regerend kampioen Katwijk. Toch wil trainer Dogan Corneille het nog niet hebben over een mogelijk kampioenschap.

"We zijn pas negen wedstrijden onderweg, en IJsselmeervogels zit bij ons in de slipstream," aldus Corneille bij Omroep West. "Die ploeg heeft vier keer meer te besteden dan ons, dus eigenlijk horen we hier niet te staan. Al geeft het wel aan dat we goed bezig zijn."

Corneille geeft aan dat zijn team in een goede flow zit, waarbij hij in mindere periodes toch met een gerust gevoel op de bank kan zitten. Enige minpunt aan de wedstrijd was het geblesseerd uitvallen van Sjoerd van der Waal, die tweemaal scoorde. In een duel met De Lange liep de middenvelder een dubbele kaakbreuk op.

Kozakken Boys speelt dinsdagavond in de KNVB-Beker een wedstrijd tegen FC Utrecht, waarin het vol vertrouwen aan de aftrap zal verschijnen. Toch zal men in Werkendam de wedstrijd van een paar dagen later tegen Capelle van groter belang vinden. Inzet die middag is de eerste periodetitel.