Pagina's

Kozakken Boys verwacht 3000 tot 3500 toeschouwers tegen FC Utrecht

Kozakken Boys neemt het in de derde ronde van de KNVB Beker op 29 oktober thuis op tegen FC Utrecht. De Werkendammers verwachten zo'n 3000 tot 3500 kaarten te kunnen verkopen voor deze wedstrijd. Voor de fans uit Utrecht zijn 400 kaarten beschikbaar gesteld. Achter het doel aan de noordzijde wordt voor deze supporters een speciaal vak gecreëerd. Stewards en politie in burger zullen er op toezien dat er geen supporters met een stadionverbod aanwezig zullen zijn.

"Normaal gesproken is deze derde ronde ons eindstation," aldus voorzitter Ad van Wijk in AD Rivierenland. "Als wij tien keer tegen een eredivisieclub spelen, verliezen we acht keer. Maar als het team het niveau van de wedstrijd tegen Scheveningen haalt kunnen wij voor een verrassing zorgen."

Speciaal voor de jeugdleden van Kozakken Boys is er de optie om als team gratis toegang te krijgen. Dit was in het duel in de tweede ronde tegen Scheveningen ook een succes. Deze week wordt er besloten of er extra tribunes voor de hoofdtribune zullen worden geplaatst.