Pagina's

Katwijk en Rijnsburgse Boys winnen oefenduels

Katwijk en Rijnsburgse Boys speelden dinsdagavond beiden een oefenduel. Zowel Katwijk als Rijnsburgse Boys wisten dit duel te winnen.

Katwijk nam het thuis op tegen Vitesse'22, een tweedeklasser uit Castricum. Met rust was de stand 2-0 in het voordeel van Katwijk, dat na rust uitliep tot een 11-1 overwinning. Doelpunten werden gemaakt door Van Oijen (2x), Gini, Guijt (2x), Dingjan (2x), Jongeneelen, Gootjes (2x) en De Jonge.

Rijnsburgse Boys nam het in een uitduel op tegen DSO, een eersteklasser uit Zoetermeer. De wedstrijd werd gespeeld om geld in te zamelen voor KIKA. Rijnsburgse Boys wist na een 2-3 ruststand, de wedstrijd met 2-6 te winnen.

Katwijk neemt het aanstaande zaterdag thuis op tegen Kozakken Boys, terwijl Rijnsburgse Boys op bezoek gaat bij Excelsior Maassluis.