Pagina's

IJsselmeervogels veel te sterk voor Excelsior Maassluis

IJsselmeervogels heeft vanmiddag goede zaken gedaan. Op de eigen Westmaat werd er met 5-1 gewonnen van Excelsior Maassluis.

Na een kwartier was het Thomas Verheydt die de Rooien op voorsprong zette. Nog geen tien minuten later kopte Bennie van Noord een vrije trap van Kuipers binnen, waarna Niels Redert voor rust nog wat terugdeed voor de bezoekers.

In de tweede helft duurde het een half uur voordat IJsselmeervogels de wedstrijd echt besliste. Via doelpunten van El Gourari, Verheydt en Kurbegovic kwam de eindstand op 5-1. Bij Excelsior Maassluis viel doelman Leerdam vlak voor tijd geblesseerd uit.

IJsselmeervogels rukt op naar de tweede plaats op de ranglijst en speelt in de volgende speelronde uit bij Scheveningen. Excelsior Maassluis ontvangt thuis Rijnsburgse Boys.