Pagina's

Ter Leede blameert zicht tegen reserves Westlandia

Ter Leede heeft dinsdagavond een slecht resultaat behaalt in de districtsbeker. Tegen het tweede elftal van zondaghoofdklasser Westlandia werd met 2-1 verloren. Westlandia 2 is een middenmoter in de reserve hoofdklasse.

Westlandia 2 kwam na een kwartier op voorsprong namens Dean van Ooijen, waarna er bij Ter Leede een aantal spelers uitvielen met een blessure. Steemers moest het veld verlaten wegens duizeligheid, terwijl ook Hofman nog voor rust met een blessure naar de kant ging.

Na rust moest ook Verplancke het veld met een blessure verlaten, waarna Kewall tien minuten voor tijd de rode kaart kreeg van de scheidsrechter. Een minuut later lag de 2-0 erin en stevende Westlandia 2 af op de overwinning. Het eigen doelpunt in blessuretijd bracht de overwinning niet meer in gevaar, waardoor Ter Leede is uitgeschakeld in de districtsbeker.

Aankomende zaterdag neemt Ter Leede het in een thuisduel op tegen Barendrecht.