Pagina's

Oud-international Slory gaat meetrainen bij Barendrecht

Oud-international Andwelé Slory, die onder andere voor Feyenoord speelde, gaat binnenkort bij Barendrecht meetrainen. Barendrechtse Hoofdklasser Smitshoek is hier niet blij mee. Bij die club trainde Slory al mee en er zou gekeken worden of hij vanaf de winterstop speelgerechtigd zou kunnen zijn voor Smitshoek. Barendrecht en Smitshoek hebben een gentlement's agreement, waarin is afgesproken dat ze elkaar spelers niet zullen benaderen.

Jack van den Berg, trainer van Barendrecht, is zich van geen kwaad bewust. "Ten eerste voetbalt Slory niet bij Smitshoek, hij traint er alleen mee," aldus Van den Berg in het AD. "Ten tweede waren wij ervan niet op de hoogte dat hij mogelijk voor Smitshoek zou gaan voetballen. En ten derde hebben wij hem niet zelf benaderd. Het contact is ontstaan via assistent Sandvliet, die vaker contact met hem heeft."

Slory zou deze week al gaan meetrainen, maar door de midweekse wedstrijd in de Voetbal Rijnmond Cup is dit uitgesteld. Of Slory uiteindelijk voor Barendrecht gaat voetballen is nog maar de vraag. "De Slory die ik ken van zijn tijd bij Feyenoord zou een grote meerwaarde zijn voor Barendrecht. De vraag is alleen hoe gemotiveerd en fit hij op dit moment is," aldus Van den Berg.