Pagina's

Pollemans langdurig aan de kant bij Kozakken Boys

Wesley Pollemans is langer uitgeschakeld dan werd verwacht bij Kozakken Boys. De verdediger werd maandagochtend geopereerd aan zijn knie, en leek daarna een herstelperiode van vier tot zes weken voor de boeg te hebben.

Uit de operatie, die verder goed verliep, bleek echter dat zijn kraakbeen zwaar beschadigd is, waardoor Pollemans vier tot zes maanden aan de kant staat. Pollemans liep al wat langer met knieklachten, maar na het duel tegen SV Capelle in de Omroep Brabant Cup, waar hij vroegtijdig naar de kant ging, werd besloten om toch maar een kijkoperatie te ondergaan. Na de kijkoperatie werd overgegaan op de operatie van maandagochtend.

Naast Pollemans moet Kozakken Boys ook Mohammed Hammouti en Sjoerd van der Waal een tijdje missen. Mohammed Hammouti was hersteld van een eerdere blessure, maar ging op de donderdagtraining weer geblesseerd van het veld. De verdediger klapte die training door zijn knie. Sjoerd van der Waal liep in het duel tegen Katwijk een dubbele kaakbreuk op, nadat Paul de Lange hem in zijn gezicht raakte. Van der Waal is zaterdagavond nog geopereerd en heeft twee platen in zijn onderkaak gekregen.

Tegenover het gemis van Pollemans, Hammouti en Van der Waal staat de snelle terugkeer van Carlos Ramos, die vorige week alweer meetrainde. Kozakken Boys neemt het dinsdagavond in de KNVB Beker op tegen FC Utrecht.