Pagina's

De Boon furieus over slechte start Capelle

Capelle kreeg de eerste zes wedstrijden van het seizoen geen doelpunt tegen, maar de laatste twee wedstrijden gingen verloren. Eerst was ONS BOSO Sneek met 1-2 te sterk en afgelopen zaterdag was Capelle niet opgewassen tegen GVVV (4-0)

Dennis van Meegdenburg scoorde in het eerste kwartier al twee keer, wat tot grote woede leidde bij Capelle-trainer Theo de Boon. "Als je zo slecht start, word je op dit niveau afgestraft," aldus De Boon in het AD. " Het is gewoon dodelijk als je binnen twaalf minuten met 2-0 achterstaat. Dan kan je hele tactische plan meteen de prullenbak in."

Capelle miste een aantal vaste mensen, maar daar lag de slechte start volgens De Boon niet aan: "Er is geen excuus om zo slap te beginnen en dat heb ik in de rust ook in duidelijke bewoordingen kenbaar gemaakt. Als je zo op het veld verschijnt, heb je aan mij een slechte."

De spelers van Capelle mogen over twee weken tegen Excelsior'31 proberen De Boon gelukkiger te stemmen, maar eerst wacht dinsdagavond de wedstrijd tegen SV DONK in de Voetbal Rijnmond Cup.