Pagina's

Kozak Wesley Pollemans wacht op operatie

Wesley Pollemans zal geopereerd moeten worden aan zijn knie. De speler van Kozakken Boys raakte in het Omroep Brabant Cup-duel tegen tweedeklasser SV Capelle geblesseerd aan het gewricht. Wanneer Pollemans geopereerd gaat worden is nog niet bekend.

Pollemans kwam aan het begin van vorig seizoen bij de selectie van Kozakken Boys, nadat hij zijn contract bij Antwerp had afgekocht. Voor zijn Belgische periode kwam de verdediger uit voor RBC Roosendaal. Doordat Pollemans later aansloot bij de Topklasser was hij pas na de winterstop inzetbaar. In de tweede seizoenshelft kwam hij nog tot 14 wedstrijden, waarin hij in de laatste wedstrijd tegen Spakenburg al vroeg moest vertrekken na een rode kaart.

Door deze rode kaart miste hij dit seizoen de eerste wedstrijd tegen Rijnsburgse Boys, maar kwam hij in alle andere duels in actie. Tegenover het wegvallen van Pollemans staat de terugkeer van Danny Buijs na zijn blessure. De oud-speler van onder andere Feyenoord en Sparta vond een avontuur in Australië te onzeker, waardoor hij de komende tijd nog voor Kozakken Boys uit zal blijven komen.