Pagina's

GVVV boekt tegen Capelle eindelijk weer overwinning

GVVV heeft na vier nederlagen op rij weer gewonnen. Capelle, dat vorige week de eerste doelpunten tegen kreeg, moest vandaag vier maal de bal uit het net vissen.

Al na twaalf minuten stond het 2-0 voor GVVV. Tweemaal was het, de in de basis gestarte, Dennis van Meegdenburg die scoorde. In de rest van de eerste helft, waarin GVVV beter was, waren er nog wat kansen, maar trof alleen Sherwin Grot ook doel.

Het mooiste moment van de wedstrijd komt tien minuten voor tijd. Capelle-doelman Van der Ploeg schoot de bal in de voeten van GVVV-er Taoufik Adnane, die de bal in dezelfde richting terugschoot. Deze trap was echter een stuk beter en vloog vanaf veertig meter het doel in.

Met deze overwinning klimt GVVV naar de vijfde plaats op de ranglijst. In de volgende speelronde speelt GVVV thuis tegen ONS BOSO Sneek. Capelle krijgt Excelsior'31 op bezoek.