Pagina's

Ezafzafi gelooft in stunt Excelsior'31 tegen Heracles Almelo

Woensdagavond speelt Excelsior'31 in de KNVB Beker tegen Heracles Almelo. Vraag is of clubtopscorer Denis Mahmudov inzetbaar zal zijn voor de Rijssenaren. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan het speelklaar maken van Mahmudov, maar er zullen geen risico's met hem worden genomen. De andere flankspeler, Hakim Ezafzafi, kijkt in ieder geval met een goed gevoel uit naar de wedstrijd tegen Heracles Almelo.

"Wanneer wij met dezelfde bravoure en instelling spelen als tegen Willem II sluit ik een stunt niet uit," aldus Ezafzafi op de clubsite. "Ook zonder Denis Mahmudov kunnen wij voor een stunt zorgen. Daar ben ik heilig van overtuigd."

Ezafzafi, die afgelopen zaterdag nog scoorde tegen Capelle, gaat er vanuit dat er weer een mooie sfeer op De Koerbelt zal hangen. "Onze tegenstander van woensdag is niet gewend onder omstandigheden te spelen die ze 30 oktober aan zullen treffen. In vergelijking met het eigen Polman stadion is sportpark De Koerbelt klein en compact. Het kan serieus spoken op De Koerbelt."

Genoeg ingrediënten dus voor Excelsior'31 om te zorgen voor een mooie avond, en wie weet zit er dan nog wel een stunt in voor de Rijssenaren ook.