Pagina's

Mahmudov scoort driemaal voor Excelsior'31 tegen Katwijk

Katwijk ging vanmiddag op bezoek bij Excelsior'31. Grote man bij de thuisploeg was wederom Denis Mahmudov, die drie keer scoorde.

Nadat Sahadewsing na een kwartier spelen zijn tweede rode kaart van het seizoen pakte, was het Mahmudov die een kwartier later de thuisploeg op voorsprong bracht. Nog voor rust werd het weer tien tegen tien, toen Lubbers ook met rood het veld moest verlaten.

In de tweede helft was het al snel Mahmudov die de voorsprong verdubbelde. Katwijk kwam nog wel terug tot 2-2, via Van Oijen en Susan, maar het waren Ezafzafi en Mahmudov die de eindstand op 4-2 brachten in het voordeel van de Rijssenaren.

Excelsior'31 gaat de volgende speelronde op bezoek bij Capelle. Katwijk mag thuis tegen koploper Kozakken Boys weer voor een overwinning gaan.