Pagina's

Rijnsburgse Boys en Ter Leede spelen gelijk

Rijnsburgse Boys en Ter Leede kwamen vanmiddag beiden niet verder dan een gelijkspel.

Al na vier minuten viel het doelpunt van Rijnsburgse Boys. Na een schot van Danny van der Vijver, was het Raily Ignacio die de rebound afmaakte. Rijnsburgse Boys bleef daarna goed voetballen, maar zag het niveau richting de rust toch wat wegzakken, waardoor Ter Leede weer meer in de wedstrijd kwam.

In de tweede helft kregen de gastheren uiteindelijk het tegendoelpunt wat zo gevreesd werd. In de 83e minuut maakte Robertson de 1-1, waardoor Ter Leede zijn vierde punt pakt van het seizoen en Rijnsburgse Boys nog steeds uit de degradatiezone is verdwenen.

In de volgende speelronde gaat Rijnsburgse Boys op bezoek bij Excelsior Maassluis, terwijl Ter Leede thuis Barendrecht ontvangt.