Pagina's

Barendrechter Van Splunter wil zich laten zien

Marc van Splunter vervangt de komende weken de geblesseerde Mark Zegers in het doel van Barendrecht. De 22-jarige keeper heeft er zin in om in de Topklasse Zaterdag te gaan keepen. "Als klein jongetje droom je er van om op zo'n niveau te mogen keepen," aldus Van Splunter in het AD. 

"Maar ook technisch gezien zit het goed. Ik heb geen last van plankenkoorts en ben er honderd procent van overtuigd dat ik Mark prima kan vervangen." De doelman verving Zegers eerder dit seizoen ook al in de verloren uitwedstrijd bij Kozakken Boys, maar zit nooit op de bank bij het eerste. Er is voor gekozen om Van Splunter zijn wedstrijden te laten spelen in het tweede elftal.

"Volgend seizoen moet ik er echt staan en er klaar voor zijn, want volgens het overeengekomen schema moet ik dan pieken." De wedstrijden die Van Splunter dit seizoen meepakt kunnen gezien worden als pure bonus voor de jonge doelman. "De aanleiding is alleen wel triest, want je krijgt liever niet de kans, omdat je concurrent geblesseerd raakt."