Pagina's

Capelle toont zichzelf in Groningen

Capelle speelde woensdagavond een verre uitwedstrijd in de derde ronde van de KNVB Beker. Bij eredivisionist FC Groningen werd uiteindelijk met 2-0 verloren.

Capelle begon sterk aan de wedstrijd en stond goed geformeerd. FC Groningen had daardoor moeite om kansrijk te worden rond het doel van doelman Van der Ploeg. Na 24 minuten viel dan toch het doelpunt voor de thuisploeg. Capelle-speler Valentijn werkte de bal ongelukkig achter zijn eigen doelman.

De bezoekers bleven echter hun eigen spel spelen, waardoor de nummer zeven van de Eredivisie een moeilijkere avond beleefde dan verwacht. Toen het na 75 minuten nog steeds 1-0 stond, werd er gehoopt op een stuntje voor Capelle. Eric Botteghin wilde hier echter niet aan mee werken, door tien minuten voor tijd de score te verdubbelen.

Capelle kan terugkijken op een geslaagde wedstrijd in het noorden van het land. Aanstaande zaterdag staat er een belangrijke wedstrijd op het programma, waarin drie punten noodzakelijk zijn om aansluiting te houden bij de top van de Topklasse Zaterdag.