Pagina's

IJsselmeervogels in doelpuntenfestijn naar volgende ronde

IJsselmeervogels had meer moeite met zaterdagderdeklasser Kockengen dan verwacht. Kockengen kwam na een half uur op voorsprong via Zeldenrijk, waarna Van de Laar al snel wat terugdeed voor de Vogels.

Nadat beide ploegen met een 1-1 stand waren gaan rusten, maakte El Gourari tien minuten na rust de 1-2, gevolgd door de 1-3 van Belarbi. Toch was de wedstrijd toen nog niet gespeeld. Via Hillhorst en opnieuw Zeldenrijk kwam Kockengen weer op gelijke hoogte. In het laatste kwartier bepaalde IJsselmeervogels echter de eindstand op 3-5, waardoor ze zich op mogen voor de volgende ronde in de districtsbeker.

Aanstaande zaterdag speelt IJsselmeervogels weer in de Topklasse Zaterdag. De Vogels gaan die dag op bezoek bij Scheveningen.