Pagina's

Wederom tegenslag voor FC Lisse

FC Lisse had afgelopen zaterdag de beste papieren op de overwinning in het duel tegen Spakenburg, maar kwam niet verder dan een 0-0 gelijkspel. Een tegenslag was het geblesseerd uitvallen van Lars Rauws.

Rauws was na rust in de ploeg gekomen voor Koen Fokkema, maar moest na twintig minuten het veld geblesseerd verlaten op een brancard. Rauws lijkt ernstig geblesseerd te zijn geraakt aan zijn knie, waardoor FC Lisse ook hem een tijd moet missen. \

Eerder raakte FC Lisse Mo Messaoud al kwijt met een blessure, de bepalende aanvaller komt de rest van het seizoen niet meer in actie. Binnenkort zal ook Mark van Marrewijk niet meer in actie komen voor FC Lisse. De speler gaat binnenkort met zijn vriendin op wereldreis, waardoor FC Lisse geen beroep meer op hem kan doen voor de rest van het seizoen.

FC Lisse speelt aanstaande zaterdag de wedstrijd tegen regerend kampioen Katwijk.