Pagina's

Van Splunter vervangt geblesseerde Zegers bij Barendrecht

Barendrecht won afgelopen zaterdag met 2-1 tegen titelkandidaat HHC Hardenberg. Het eerste kwartier was voor de bezoekers uit Hardenberg, maar na een tactische omzetting van Barendrecht-trainer Van den Berg kantelde de wedstrijd in het voordeel van de Barendrechters.

Bij Barendrecht stond Marc van Splunter voor de tweede keer dit seizoen op de goal. Hij vervangt de komende weken de geblesseerde Mark Zegers, iets wat hij eerder dit seizoen tegen Kozakken Boys ook al deed. De doelman was blij met de overwinning: "Een beter begin van een serie wedstrijden kan je je niet voorstellen. Als je de punten tegen de nummer twee van de ranglijst uit het vuur sleept, is dat superknap," aldus Van Splunter in het AD.

"We hebben er heel hard voor gewerkt en als je dan wint, is dat fantastisch. Ook voor de moraal is het lekker als je na vorige week nu een titelkandidaat klopt." Van Splunter gaat over twee weken uit bij Ter Leede proberen om met Barendrecht weer drie punten te pakken, maar eerst wachten er deze week bekerwedstrijden tegen DRL en Gouda.