Pagina's

Scholten: "FC Lisse was beter dan Spakenburg"

Sinds het aanstellen van Jochem Twisker is Spakenburg nog steeds ongeslagen in de Topklasse Zaterdag. Afgelopen zaterdag werd er op De Westmaat met 0-0 gelijkgespeeld tegen FC Lisse. Toch maakte er maar één ploeg aanspraak op de overwinning.

"FC Lisse was beter," aldus Dominique Scholten in AD Amersfoortse Courant. "Wij moeten dit punt koesteren. Zo eerlijk moet je soms gewoon zijn. Volgende week moet het absoluut beter." Volgende week staat de derby tegen IJsselmeervogels op het programma. Een wedstrijd waar volgens Twisker nog niet aan gedacht of over gesproken was binnen de selectie.

"Het was vooral de uitvoering. We moeten het falen bij onszelf zoeken," aldus Scholten. Toch werkte het veld volgens de oud-speler van Achilles'29 ook niet helemaal mee. "Het veld was gortdroog. Er mag om wat voor reden dan ook niet gesproeid worden. Maar ik schuif het daar niet op af. Weinig ging goed vandaag."

Voor Spakenburg is het zaak dat het aanstaande zaterdag een stuk beter gaat. Buurman IJsselmeervogels is in een uitstekende vorm en maakt bij een overwinning kans op de eerste periodetitel. En weinig blauwen zullen zin hebben in een rood feestje na afloop van de derby.