Pagina's

Dogan Corneille ziet Kozakken Boys op kwart van kunnen winnen

Kozakken Boys speelde afgelopen zaterdag in de districtsbeker tegen Hoofdklasser SteDoCo. Na een saaie vertoning wonnen de Werkendammers de wedstrijd met 3-2.

"SteDoCo wilde absoluut niet meedoen aan de wedstrijd. We hebben vandaag op een kwart van ons kunnen gespeeld," aldus Corneille in AD Rivierenland. "Door een zeldzaam slippertje van Theo Lucius kwamen wij nog een beetje in de problemen. Zonde, want normaal gesproken speel je zo'n wedstrijd moeiteloos uit."

Bij Kozakken Boys bleef er een flink aantal spelers aan de kant. Danny Buijs en Carlos Ramos herstellen van een knieblessure, terwijl linksbacks Hammouti en Mulder last hebben van een hamstring. Wesley Pollemans kreeg in het Omroep Brabant Cup-duel met SV Capelle een trap van een tegenstander. Hoe ernstig zijn blessure is moet blijken uit een MRI-scan. Richie Basoski en Leon Bot hebben beiden last van de voet en speelden daardoor slecht een gedeelte mee afgelopen zaterdag.

Aanstaande zaterdag staat er een belangrijke wedstrijd op het programma voor de Werkendammers. Bij winst op Katwijk komt de periodetitel wel heel dichtbij. "Het moet duidelijk zijn dat de wedstrijd tegen Katwijk voor ons meer telt dan de wedstrijd tegen FC Utrecht, die overigens fantastisch is voor de club."