Pagina's

Kozakken Boys klopt ook Katwijk

Kozakken Boys speelde vandaag een uitwedstrijd bij regerend kampioen Katwijk. Danny Buijs kwam weer terug van een blessure en stond in de basis.

De Boys begonnen sterk aan de wedstrijd en kwamen al na tien minuten op voorsprong. Het was Sjoerd van der Waal die een voorzet van Quentin Jakoba knap afronde. Na een half uur was het weer Van der Waal die vanuit een vrije trap de 0-2 maakte. Vlak voor rust kwam Katwijk terug via Susan.

Na rust voor beide ploegen kansen, waarbij de gelijkmaker in de lucht hing. Na de rode kaart van De Lange besliste Irilmazbilek de wedstrijd voor de Werkendammers met de 1-3.

Kozakken Boys speelt volgende week een thuiswedstrijd tegen Capelle. Katwijk gaat op bezoek bij FC Lisse.