Pagina's

Dwight Krolis kijkt uit naar wedstrijd tegen Excelsior'31

Katwijk speelt morgen de uitwedstrijd bij Excelsior'31. Verdediger Dwight Krolis kijkt uit naar deze wedstrijd. "Het is altijd een leuke wedstrijd om daar te spelen, en ook nog eens gezellig," aldus de verdediger tegen Katwijk TV.

De verdediger begon goed aan het seizoen, ondanks een conditionele achterstand vanwege een lange vakantie. Voor het team liep het in de wedstrijd tegen GVVV ook een stuk beter. "Misschien dat we deze tegenstander nodig hadden. Het is een ploeg die boven je stond en waarbij je moest aanhaken."

Toch gelooft Krolis niet dat de competitie nu al voor een groot deel bepaald is. Hij geeft aan dat je zeker niet teveel punten moet laten liggen, maar dat pas vanaf een wedstrijd of twintig echt duidelijk gaat worden wie er mee gaat doen om het kampioenschap.

Een verre uitwedstrijd is voor het teamgevoel ook goed volgens Krolis. "Je zit op de heen- en terugreis wat langer bij elkaar, waardoor je elkaar beter kan leren kennen. Vooral voor nieuwe jongens is dat een voordeel."

De wedstrijd Excelsior'31 - Katwijk begint morgen om 14.30 uur op Sportpark De Koerbelt in Rijssen.