Pagina's

Ismail Yildirim: "Wij gaan Spakenburg opvreten"

Zaterdag speelt Kozakken Boys tegen Spakenburg. De laatste wedstrijd tussen deze twee clubs werd door de Werkendammers met 3-1 verloren. Kozakken Boys bleef met tien man na de vroege 2-0 achterstand lang meedoen in de wedstrijd, maar een wat makkelijk gegeven rode kaart aan Leon Bot deed de Werkendammers de das om.

Voor aanvaller Ismail Yildirim zorgt die wedstrijd voor wat revanchegevoelens. "We gaan ze opvreten," zegt de oud-speler van Oranje Wit in Het Kontakt. "Wij hebben nog iets goed te maken, want we voelden ons die wedstrijd 'flink gepakt'."

Yildirim kan zaterdag wel eens voor het verschil gaan zorgen. Met twee mooie doelpunten tegen Scheveningen kwam hij de top-4 van het topscorersklassement van de Topklasse Zaterdag binnen. De aanvaller verkeert op dit moment in een geweldige vorm en leert veel van Theo Lucius en assistent-trainer Ton Cornelissen. "Ton helpt mij om te leren rustig te blijven als ik voor de keeper kom. Hij leert mij te wachten tot de keeper reageert."

Ismail Yildirim miste tot nu toe in twee seizoenen Topklasse Zaterdag nog geen wedstrijd voor Kozakken Boys. Op 2 november lijkt daar tegen Capelle verandering in te komen, wanneer hij door privé-omstandigheden afwezig is. "Ik hoop dat het de dagen ervoor hard regent en het veld in Werkendam wordt afgekeurd."

Maar eerst het duel tegen Spakenburg, waarin de jonge aanvaller weer hoopt te schitteren, zodat zijn moeder weer mooie stukjes voor in het plakboek uit kan knippen.