Pagina's

Krolis: "Katwijk is sterk uit de winterstop gekomen"

Deze week werd bekend dat Dwight Krolis en Katwijk na dit seizoen uit elkaar zullen gaan. De verdediger wil het seizoen bij Katwijk nog wel op een positieve manier afsluiten. Om degradatie te ontlopen moeten er nog wel flink wat punten gepakt gaan worden door de oranjehemden.

"Katwijk komt altijd sterk uit de winterstop," aldus Krolis tegenover Katwijk TV. "We hebben nog dertien wedstrijden te gaan om een flinke achterstand te overbruggen. Afgelopen zaterdag tegen Excelsior Maassluis was een goed begin. Als we dat deze zaterdag een vervolg kunnen geven en het vertrouwen kunnen opbouwen, dan heb ik de overtuiging dat wij ons snel richting de middenmoot spelen. We gaan daarmee het seizoen op een waardige manier afsluiten."

Zaterdag speelt Katwijk de thuiswedstrijd tegen Scheveningen. De wedstrijd in Scheveningen werd door Katwijk met 1-0 verloren. "Scheveningen is een lastige ploeg om tegen te spelen. Maar na de goede winterstop en het getankte vertrouwen moeten we in staat zijn een goed resultaat neer te zetten."