Pagina's

Kozakken Boys ontmoet in topper HHC Hardenberg

Koploper Kozakken Boys gaat aanstaande zaterdag op bezoek bij HHC Hardenberg, dat op een keurige derde plaats in de Topklasse Zaterdag bivakkeert. Met vijf punten verschil tussen de twee ploegen een ultieme mogelijk voor HHC Hardenberg om het verschil te verkleinen, maar voor de Werkendammers de kans om de gastheren op een zijspoor te zetten.

HHC Hardenberg en Kozakken Boys troffen elkaar driemaal in de Topklasse Zaterdag. Vorig seizoen was de eerste wedstrijd in Hardenberg, waar in een sfeervolle wedstrijd de Werkendammers met de overwinning aan de haal gingen. Arda Havar zette Kozakken Boys al snel op voorsprong, maar zag Bjorn Zwikker na rust gelijk maken. Dankzij doelpunten van Sjoerd van der Waal en Ismail Yildirim gingen de drie punten mee naar Werkendam.

De laatste twee wedstrijden werden beiden in Werkendam gespeeld. Vorig seizoen nam HHC revanche op de eerdere nederlaag door met 0-5 te vertrekken uit Brabant. Grote man die dag was Gersom Klok, die zijn teamgenoten in gelegenheid bracht tot de vele doelpunten. Ook dit seizoen ging de overwinning in Werkendam naar HHC Hardenberg.Via Benjamin Martha kwam Kozakken Boys nog wel op voorsprong, maar met de rust was er al een 1-3 voorsprong bereikt door HHC, na rust bracht Yildirim de spanning nog terug, maar was het Sargon Gouriye die de wedstrijd compleet besliste.

Gaat Kozakken Boys morgen de wedstrijd in Hardenberg van vorig seizoen herhalen, of wint HHC wederom met een grote score van de Werkendammers. Hieronder de voorbeschouwing door Kozakken Boys TV met onder andere de wedstrijdbeelden uit voorgaande wedstrijden.