Pagina's

Bosschaart vanaf 1 februari inzetbaar voor IJsselmeervogels

IJsselmeervogels haalde met Pascal Bosschaart de gewenste versterking na het vertrek van Bas van den Brink. Omdat Bosschaart zijn laatste contract had bij een buitenlandse club mag hij meteen worden overgeschreven naar IJsselmeervogels. Aangezien de transferwindow nog open staat mag Bosschaart echter pas vanaf 1 februari in actie komen voor de Vogels.

"We wilden Bas echt niet kwijtraken," aldus Peter Frans Heinen, voorzitter van de technische commissie, in AD Amersfoortse Courant. "We hadden die drie spelers voor die twee plekken centraal achterin ook keihard nodig in de eerste seizoenshelft. We snappen natuurlijk wel dat hij voor zijn maatschappelijke loopbaan kiest. Het zou voor ons echter makkelijker zijn om afscheid van hem te nemen als we meteen een goede vervanger voor hem hadden. Vervolgens tipte Bas ons Pascal Bosschaart."

Bosschaart, die eerder uitkwam voor onder meer Feyenoord, FC Utrecht en ADO Den Haag is blij weer te kunnen spelen. "Bas krijgt een biertje van me voor deze overgang naar IJsselmeervogels. Het is een prachtige amateurclub waar alles tot in de puntjes geregeld is. Ik hoop dit seizoen zoveel mogelijk te spelen en natuurlijk tevens de titel met IJsselmeervogels te pakken."